Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı 2017-2018 Bahar dönemi ders programları Tüm Duyurular
ŞUB

Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı

1. Eğitim Programları ve Öğretim II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ders programına ulaşmak için tıklayınız. (Derslik Bilgisi eklenmiştir)

Eski Kayıt öğrencilerin EGT5002 Dönem Projesi öğretim elemanı ve grup bilgilerini öğrenmek için tıklayınız.

(Lütfen ilk kez kayıt yapan ve Eylül döneminde kayıt yapan öğrencilerimiz ders seçiminde grup numaralarını dikkate alınız). EPÖ II. Öğretim tezsiz yüksek lisans programına ilk kez kayıt yaptıran öğrencilerimiz; kayıt kalvuzuna ulaşmak için tıklayınız.

2. Eğitim Programları ve Öğretim Tezli Yüksek Lisans ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Not: EGT5001 Seminer dersi grubu Gr.1 olarak düzeltilmiştir. Gr2'den alanların Gr.1'e geçmeleri gekmektedir.

3. Eğitim Programları ve Öğretim doktora ders programına ulaşmak için tıklayınız.