Eğitim Programları ve Öğretim Lisansüstü ProgramlarıTüm Duyurular
ŞUB

2020-2021 Bahar yarıyılı Eğitim Programları ve Öğretim ABD için;

Tezli yüksek lisans ve doktora programlarına buradan,

Tezsiz Yüksek Lisans programlarına buradan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ!!!!

Tezsiz Yüksek Lisans Öğrencilerinden Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik dersini 1.gruptan alan öğrenciler varsa dersi bırakıp 4. gruptan eklemeleri gerekmektedir.

2020-2021 Güz dönemi Tezsiz Yüksek Lisans programına kayıtlı öğrencilerin isim listesine buradan, Bahar dönemi kayıt yaptırmış öğrencilerin isim listesine buradan ulaşılabilir.

Tezsiz yüksek lisans programına kayıtlı öğrenciler "Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik" ile "Dönem Projesi" derslerini mezun olmadan mutlaka almalıdır. Dönem Projesi dersi yalnızca 2. döneminde olan öğrencilere verilmektedir.

Mezuniyet için "Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik" ile "Dönem Projesi" dersleri haricinde iki dönemde toplam 10 dersin alınması gerekmektedir.