Eğitim Yönetimi Ders Programı ve Kayıt KılavuzuTüm Duyurular
EYL

EĞİTİM YÖNETİMİ DERS PROGRAMLARI VE KAYIT KLAVUZU

Eğitim Yönetimi Lisansüstü ders programına ulaşabilirsiniz.

GSİS sistemi üzerinde ders kayıtları 15-28 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

1. Eğitim Yönetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans 14. Dönem (Yeni Kayıtlı Öğrenciler) ders kayıt klavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

* 14. Dönem (Yeni kayıtlı öğrenciler) Davutpaşa grubu öğrencileri için 24 Eylül 2018, saat 18:00'de, CZ-03 nolu sınıfta oryatasyon eğitimi yapılacaktır.

*14. Dönem (Yeni kayıltı öğrenciler) Beşiktaş grubu öğrencileri için 25 Eylül 2018, saat 18:00'de, B-502 nolu sınıfta oryantasyon eğitimi yapılacaktır.

2. Eğitim Yönetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Taslak Ders Programına (13. ve 14. Dönem) ulaşmak için tıklayınız.

3. Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Taslak Ders Programına ulaşmak için tıklayınız.