EPÖ TEZSİZ DÖNEM PROJESİ Yüksek Lisans Ders ProgramıTüm Duyurular
EYL

EPÖ Tezsiz YL Dersleri Davutpaşa Kampüsü, Eğitim Fakültesi Binası,

• C103 (yeni kayıtlı öğrenciler) ve
  • C102 (eski kayıtlı öğrenciler)

dersliklerinde yapılacaktır.

Eski kayıtlı öğrencilerin alacakları EGT5002 DÖNEM PROJESİ dersi için GRUP ve ÖĞRETİM ELEMANI Bilgisi

2017-2018 Güz Dönemi Eğitim Programları ve Öğretim TEZSİZ Yüksek Lisans Ders Programı

Ekteki programı inceleyerek derslerinizi GSİS sistemi üzerinden doğru Grup Numarasına dikkat ederek ekleyiniz.

Ders ve gruplarınızı seçerken Yeni Kayıt ve Eski Kayıt olma durumuna dikkat ediniz.

NOT:

Yeni kayıtlı öğrencilerin dönem kaybı yaşamaması için açılan derslerin tamamını almaları tavsiye edilmektedir.

Eski kayıtlı öğrencilerin ilk dönem aldıkları ders sayısına göre, toplamda 10 ders + Araştırma Yöntemleri ve Bilimsel Etik + Dönem Projesi olacak şekilde ders seçimi yapmaları gerekmektedir.

DİKKAT!! 19.09.2017 Salı Günü 17.00-18.00 saatleri arasında Tüm (Eski ve Yeni) Eğitim Programları ve Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri Davutpaşa Kampüsü Eğitim Fakültesi C205 nolu sınıfta yapılacak olan Oryantasyon Etkinliğine katılacaklardır.