mail  PDR lisans öğrencilerimizin dikkatine;

Dersi tekrar alması gereken öğrencilerimiz için EGT 2031 İnsan Kaynakları Yönetimi dersi açılmıştır. Ders Perşembe günü 14:00-17:00 saatleri arasında C201 nolu sınıfta işlenecektir.

mail  PDR Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin ders seçiminde yaşadıkları soruna dair;

PDR Lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin, USİS sistemindeki bir sorunun giderilmesi ve ders seçimi yaparken yaşadıkları aksaklıkların önlenmesi amacıyla, yaptıkları ders seçimleri sıfırlanmıştır. Öğrencilerimizin 12.09.2019 Perşembe günü ders seçimlerini baştan yapmaları gerekmektedir.

mail  PDR Lisans öğrencilerimiz, ders seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken huhuslar için lütfen aşağıdaki linklere tıklayınız;

PDR 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ

PDR 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ

PDR 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ

mail  PDR Lisans Ders Programı için tıklayınız. (10.09.2019 tarihinde güncellenmiştir.)

NOT: PDR 2. sınıf öğrencilerinin Seçmeli 2 grubunda yer alan PDR 2260 Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele dersinin gün ve saati Çarşamba 16:00-17:50 olarak güncellenmiştir.

mail  2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Güz yarı yılı Lisans Üstü ders programları için tıklayınız.  (05.09.2019 tarihinde güncellenmiştir.)

NOT: Yeni kayıt olan tezsiz yüksek lisans öğrencilerimiz PDR 5002 Dönem Projesi dersini kodlamayacaklardır. Dönem projesi dersi ikinci ve üçüncü dönemindeki öğrencilerimiz için zorunlu derstir.